torstai 18. syyskuuta 2008

Uusia juttuja

Blogi on muumioitunut 1.5 vuoden takaisen tilaan, samoin nettisivut. Nettisivuille en osaa itse tehdä mitään. Onneksi veljeni osaa. Minun täytyy kuitenkin kertoa mitä sieltä pitää siivota pois, ja mitä laittaa tilalle.
Tämän blogin laiminlyöminen on ihan oma vikani. Tätä osaan päivittää. Mutta jotenkin kynnys kirjoittamiseen on ollut korkea. Seuraan tiiviisti Oden blogia. Kadehdin vähän hänen tapaansa kirjoittaa sekä suurista että pienistä aiheista, aina kun on aikaa.

Blogin ja nettisivujen siivoaminen on tietysti ajankohtaista nyt kun kunnallisvaaleihin on enää kuukausi aikaa. Mutta jos jatkan valtuustossa täytyy blogia opetella päivittämään säännöllisesti.

Kiirekin on olevinaan syy. Pari viikkoa sitten olin ajanhallintakurssilla. Siellä opetettiin käyttämään sähköistä kalenteria ja merkitsemään kaikki tekemisen arvoinen sinne. En ehkä halua ryhtyä ohjelmoimaan vapaa-aikaani erivärisiin pikku laatikoihin, mutta blogiaikaa täytynee irrottaa jostain.

Blogin muumioitumisen aikana on elämässäni tapahtunut aika paljon. Eduskuntavaalien jälkeen minut rekrytoitiin toiseen työhön. Vaihdoin siis kuitenkin työtä, vaikka minua ei valittukaan eduskuntaan.
Aloitin vuosi sitten Terveystalon yleislääketieteen kehitysjohtajana. Työ on luonteeltaan hyvin erilaista kuin aiempi työ terveyskeskuksessa. Potilaita olen nähnyt aivan liian vähän, ja läppärin ääressä istunut aivan liian kauan. Olen saanut työssäni hyödyntää sitä johtamis- ja organisointikokemusta jota myös 12v kunnallispolitiikassa puurtaminen on tuonut. Osallistun myös johtamiskoulutukseen, yritän suorittaa JET- tutkintoa (johtamisen erityisammattitutkinto) Sekin helpottaa laittamaan omaa osaamista järjestykseen.

Vaihtaessani työtä kommentoi mm. Iltalehti sitä varsin törkeästi. Itse ajattelen että siirtyminen yksityisen ja julkisen sektorin välillä pitäisi olla paljon nykyistä helpompaa. Molemmille puolille on hyötyä tiedon ja kokemuksen siirtymisestä. En myöskään usko että, ihmisen kannattaa välttämättä tehdä koko työuransa samassa organisaatiossa. Minä olen vasta 40-vuotias. Eläkeikään on vielä ainakin 25 vuotta, joten edessä voi olla vaikka millaisia uusia haasteita.

Viikonlopun haasteena on kahlata läpi vaalikoneiden kysymyksiä (niitä on paljon) sekä suursiivous nettisivuilla. Sen jälkeen toivottavasti on hieman vapaamman blogikirjoittelun aika.

Ei kommentteja: